Impressie van onze Klanten

Green-Ranges is een klein bedrijf  gevestigd in Brunssum met een groot potentieel , aangezien wij unieke producten aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De transitie naar elektrisch rijden , of het nu bij Terhills in belgie is , welke hun gasten duurzaam vervoert, elektrische auto's op de openbare weg, openbaar vervoer .... is overal om U heen in volle gang. Green-ranges werkt uiteraard graag met U mee aan deze transitie.    Samen maken we het verschil ,...

 

Green-Ranges voorziet in Exclusief Elektrisch vervoer van gasten in steden, parken, dorpskernen enz ..  Voorheen toeristentreinen, heden o.a Exclusief en elektrische toeristentreinen en Shuttlebusjes.

 

Voor de stadswerkzaamheden bieden wij het zogenaamde Metro voertuig aan welke een range van 80 km heeft. Ideaal voor de kleinere stadswerkzaamheden.

 

Ook bieden wij Shuttles welke met ontheffing van Uw gemeente met een beperkte snelheid van 25 -45 km per uur op de openbare weg een vast traject volgen. 9 - 11 - 14 - 23 of 28 personen per voertuig.

 

Wij zien U graag als nieuwe een duurzame klant ....

 

Is uw interesse gewekt , vult U dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in :

 

Keolis Belgium trotse eigenaar van 2 Exclusieve E-Shuttles , together we Green it !!! :

 

Duurzame E-Shuttledienst - Projecten Gemeente Amsterdam 

 

Duurzame E-Shuttle Service - 50 Jarig bestaan JCVANKESSEL

 

Busworld Brussels 2019 :

Dinner On The Lake 2019 Belgium :

Bastogne Herdenking 75 Jaar huurt onze Shuttlebussen :

Den Haag huurt Green Ranges in :