Green-Ranges Personenvervoer :

 

Bent U toe aan vernieuwing van Uw bestaande voertuig of  geïnteresseerd  in een duurzaam voertuig om Uw gasten op een elegante manier te vervoeren ? Dan bent U bij Green-Ranges in goede handen. Wij verhuren en verkopen kwalitatieve Shuttlebussen die vrijwel onderhoudsvrij zijn en een zeer aantrekkelijke prijs hebben.

 

Onze Shuttlebussen zijn voorzien van een onderhoudsvrij accupakket en elektromotor en elegant vormgegeven. De snelheid is begrensd op 25 km per uur en er zijn veilligheidsriemen aanwezig om Uw gasten verantwoord te vervoeren. Ook zijn er tal van opties mogelijk, denkt U hierbij aan ;  Verlaagd opstapsysteem elektrisch bediend, Automatische Verwarming,  Rolstoel setup, Camerasysteem etc..

 

Onze Shuttlebussen worden o.a ingezet voor personenvervoer op eigen terrein, maar ook op de openbare weg. Wij kunnen in overleg met betreffende gemeente bezien welke route en ontheffing mogelijk is om over de openbare weg te rijden. Elektrische Shuttles zijn vrij nieuw in Nederland en Gemeenten weten mede daardoor vaker niet welke regelgeving zij hierop dienen toe te passen.

 

Heeft U interesse in de huur of  koop van onze Shuttles, vult U dan graag onderstaand Contact formulier in en wij zullen spoedig contact met U opnemen om te bezien wat mogelijk is.